Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

VIDEO: Oranje door de ogen van een kind

KNVB Media
KNVB Media
28 mei 2014, 16:52
1:28

Foto:

Voordat het Nederlands elftal naar Portugal vertrok, hadden 50 kinderen de dag van hun leven: een ontmoeting met het Nederlands elftal. Wij gaven 2 kinderen een Google Glass mee. Diko schreef zijn ervaringen gewoon op. Ook mooi!

Op 16 mei mocht ik naar oranje kids dag.

Ik was super blij toen ik de mail las dat ik daar naar toe mocht. Ik kreeg 's middags van mijn meester vrij. Samen met mijn moeder vertrokken we om half 2 van huis. Toen we daar aankwamen gingen we nog even wat drinken. Toen we op het veld aan kwamen kreeg ik een kaartje met mijn naam er op. We werden allemaal in groepjes verdeeld. Ik zat in de groep Robben.

Daarna kregen wij een clinic van Richard Witschge. Om half 6 kregen we eten en drinken. Daarna gingen we met de bus naar het trainingsveld van het Nederlands elftal. Toen we daar aankwamen liepen we met Kees Jansma en de begeleiders naar het trainingsveld. Het was heel gaaf om de spelers te zien. Ze waren ook heel aardig. Ik sta op de foto met Louis van Gaal, Kuyt, Martins Indi, Vorm, Cillessen, Van Persie en De Vrij. Daarna gingen we weer met de bus terug.

Ik heb het echt heel erg leuk gehad!! Bedankt dat ik er bij mocht zijn.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen