Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

OranjeLeeuwinnen bedanken fans met droneshow

KNVB Media
KNVB Media
23 juli, 8:30
1:15

Het logo van TeamNL is onder andere te zien in de droneshow. - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen hebben hun eerste wedstrijd op de Olympische Spelen met 3 – 10 gewonnen van Zambia. Helaas moest er zonder Nederlandse fans op de tribune worden gevoetbald, maar toch voelde het team van Sarina Wiegman de support vanuit Nederland.

Om de Oranjefans eveneens op afstand te bedanken voor deze steun én voor de support tijdens de afgelopen anderhalf jaar, waarin er al vaker geen publiek bij de wedstrijden aanwezig mocht zijn, hebben de OranjeLeeuwinnen een spectaculaire droneshow in Nederland laten opvoeren.

De droneshow vond plaats boven Zeist en Rotterdam en sloot aan bij de Olympische campagne van de KNVB, getiteld ‘Light It Up’. Deze campagne ondersteunt de OranjeLeeuwinnen op weg naar hopelijk een gouden medaille in Tokio.
Anymotion Productions produceerde de droneshow.

Anthem voor de Olympische Spelen

Het nummer ‘Shoot Me Down’ (Light it up)’ van zangeres Elize is het officiële anthem voor de Olympische Spelen van de speelsters van Sarina Wiegman. Eind mei bracht Elize (Elise van der Horst) al een eerste versie van het nummer ‘Shoot Me Down (Light it up)’ uit. Speciaal voor de OranjeLeeuwinnen is nu een ‘extended version’ van het nummer uitgebracht samen met de videoclip waarin de speelsters een belangrijke rol spelen.


Olympische Spelen

De OranjeLeeuwinnen nemen dit jaar voor de eerste keer deel aan de Olympische Spelen. Na Zambia volgen Brazilië (24 juli) en China (27 juli) als tegenstander van de OranjeLeeuwinnen in de groepsfase.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen