Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Fans welkom bij Nederland – Zuid-Afrika

KNVB Media
KNVB Media
17 juni, 11:45

De 'uitzwaaiwedstrijd' Nederland - Zuid-Afrika mag voor volle tribunes worden gespeeld. - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen vervolgen hun Olympische voorbereiding met de traditionele ‘uitzwaaiwedstrijd’ op zaterdag 3 juli tegen Zuid-Afrika, momenteel de nummer 55 van de wereld. Decor van deze wedstrijd is het stadion van PEC Zwolle, waar - onder voorbehoud van het verlenen van de vergunning -  om 15.00 uur wordt afgetrapt.

De interland van de Oranjevrouwen is de eerste voetbalwedstrijd die weer voor volle tribunes gespeeld kan worden en tevens de laatste thuiswedstrijd van bondscoach Sarina Wiegman.

Coronatoegangsbewijs

Ook bij deze wedstrijd geldt dat bezoekers bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs moeten tonen. Dit kan een negatieve testuitslag zijn (van minder dan 40 uur voor het evenement), een volledig vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (minder dan 6 maanden geleden). Vanaf 1 juli 2021 kunt u deze 3 coronatoegangsbewijzen laten zien via de CoronaCheck-app.

Meer info Meer info Meer informatie over het coronatoegangsbewijs is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 12,50 euro en kunnen aangeschaft worden via de ticketshop van de KNVB. Oranje ClubCardhouders ontvangen 10% korting en krijgen de mogelijkheid om maximaal tien kaarten per ClubCardhouder te kopen. De kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders start op maandag 21 juni als volgt:

  • 09.00 uur categorie Oranje. 
  • 11.00 uur categorie Zilver.
  • 14.00 uur categorie Blauw. 

Oranje ClubCardhouders krijgen hierover persoonlijk bericht.  De vrije verkoop start vervolgens op woensdag 23 juni om 09.00 uur.

Tickets kopen Tickets kopen Koop hier je tickets voor Nederland - Zuid-Afrika.

Mocht je op dit moment een Oranje ClubCard willen aanvragen, houd dan rekening met een verwerkingstijd van een paar dagen.

Olympische Spelen

Nederland treft in de groepsfase van het Olympisch voetbaltoernooi achtereenvolgens Zambia (21 juli), Brazilië (24 juli) en China (27 juli). Oranje is op dit moment nummer 3 op de wereldranglijst. Brazilië staat op nummer 7. China is nummer 14 van de wereld en Zambia staat op de 104e plek. 

Bondscoach Sarina Wiegman heeft achttien spelers plus vier reserves opgenomen in de selectie van de OranjeLeeuwinnen voor de Olympische Spelen in Tokio. Benieuwd naar de selectie? Bekijk hier het verrassende filmpje waarin de selectie bekend wordt gemaakt.

Selectie OranjeLeeuwinnen - Olympische Spelen in Tokio 2021

Meer over de Oranjevrouwen

Alle informatie over het team en de speelsters

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen