Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Barbara Lorsheyd toegevoegd aan Oranjeselectie

KNVB Media
KNVB Media
22 februari, 11:30

Barbara Lorsheyd is toegevoegd aan de selectie van de OranjeLeeuwinnen. - Foto: KNVB Media

Bondscoach Sarina Wiegman heeft Barbara Lorsheyd toegevoegd aan de selectie van het Nederlands vrouwenelftal. De 29-jarige ADO Den Haag-sluitpost is opgeroepen in verband met knieklachten van Loes Geurts. Hierdoor is de 125-voudig international overmorgen niet inzetbaar in het duel met Duitsland.

De oefenwedstrijd tegen Duitsland, die wordt uitgezonden op Veronica, staat woensdag 24 februari op de agenda. In het Covebo Stadion – De Koel in Venlo is de aftrap om 18.30 uur. 

Vorige week donderdag oefenden de OranjeLeeuwinnen tegen België. In Brussel was Nederland met 6-1 te sterk voor de Red Flames. Zondag troffen Duitsland en België elkaar in Aken. Deze ontmoeting eindigde in het voordeel van de thuisploeg (2-0). 

Gezien de huidige coronapandemie hebben de voetbalbonden van Nederland, België en Duitsland er deze interlandperiode bewust voor gekozen de reisbewegingen zoveel als mogelijk te beperken. De uitstekende verstandhouding tussen de KBVB, de DFB en de KNVB – die onder meer tot uiting komt in de ambitie van de drie landen om de organisatie van het WK voetbal in 2027 binnen te halen – heeft geresulteerd in de organisatie van de drie interlands.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen