Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

OranjeLeeuwinnen in Groningen tegen Estland

KNVB Media
KNVB Media
2 december 2019, 16:00

De OranjeLeeuwinnen hervatten de EK-kwalificatiereeks op 14 april in Groningen. - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen spelen hun eerstvolgende EK-kwalificatiewedstrijd op eigen bodem in Groningen. Het eerste fluitsignaal van het treffen met Estland op dinsdag 14 april klinkt al om 18.30 uur, omdat later die avond ook de kwartfinales in de Champions League staan geprogrammeerd.

Het is de tweede keer dat de vrouwen van Oranje het stadion van de plaatselijke FC aandoen. De eerste keer was op 24 oktober 2017, toen de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman voor een uitverkocht huis met 1-0 van Noorwegen won.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de interland tegen Estland voor Oranje ClubCardhouders start donderdag 5 december om 12.00 uur. De vrije verkoop begint maandag 9 december om 12.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop (onsoranje.nl/tickets). De thuishaven van FC Groningen biedt voor deze interland plaats aan maximaal 22.000 toeschouwers.

Vier dagen voor de ontmoeting met de Estse vrouwen, speelt het Oranje van bondscoach Sarina Wiegman in het kader van EK-kwalificatie in en tegen Kosovo. Hoe de interlandperiode in maart wordt ingevuld, wordt in een later stadium bekendgemaakt. Op de FIFA-kalender is 2 tot en met 11 maart 2020 gereserveerd voor activiteiten van de nationale teams. Nederland heeft in die periode geen EK-kwalificatieverplichtingen.

Meer over de Oranjevrouwen

Alle informatie over het team en de speelsters

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen