Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Informatie kaartverkoop Olympische Spelen 2020

KNVB Media
KNVB Media
28 november 2019, 12:00

De OranjeLeeuwinnen doen voor het eerst in de geschiedenis mee aan de Olympische Spelen. - Foto: KNVB Media

Na een fantastisch 2019 voor onze Oranjeleeuwinnen, met als hoogtepunt de WK finale in Frankrijk, is het tijd om vooruit te kijken naar het volgende grote toernooi: de Olympische Spelen 2020 in Tokio. Voor de Oranjevrouwen is het voor het eerst in de historie dat ze meedoen aan ’s werelds grootste sportevenement.

Het olympisch voetbaltoernooi voor vrouwen begint op woensdag 22 juli 2020 en eindigt met de finale op vrijdag 7 augustus. Aan het toernooi doen twaalf landen mee. Naast de OranjeLeeuwinnen hebben ook gastland Japan, Brazilië, Groot-Brittannië, Nieuw-Zeeland en Zweden zich al geplaatst. De wedstrijden worden gespeeld in zes speelsteden: Tokio (Ajinomotostadion en het nationaal stadion), Kasima (Kashimastadion), Sendai (Miyagistadion), Sapporo (Sapporo Dome), Saitama (Saitamastadion) en Yokohama (Internationaal Stadion).

Medio april zal de loting voor dit toernooi plaatsvinden. Dan wordt bekend tegen wie en wanneer de OranjeLeeuwinnen op de Olympische spelen in actie komen. Wil jij de OranjeLeeuwinnen deze zomer aanmoedigen in Japan? Lees dan hier alles over de kaartverkoop.

TeamNL

De OranjeLeeuwinnen zijn tijdens de Olympische Spelen onderdeel van TeamNL. De kaartverkoop loopt daarom niet via de KNVB. Sunweb Sports & Events, partner van NOC*NSF/TeamNL en de KNVB, is de officiële ticketaanbieder voor de Olympische Spelen. Sunweb Sports & Events biedt pakketreizen aan verdeeld in vier reisperiodes met verschillende reisduren. Je beslist zelf welk hotel het beste aansluit op jouw wensen en welke wedstrijdtickets je bij wilt boeken.

Sunweb Sports & Events - Kaartverkoopinformatie Sunweb Sports & Events - Kaartverkoopinformatie Alle informatie rondom de kaartverkoop voor de Olympische Spelen.

Let op: op dit moment zijn via Sunweb Sports & Events alle kaarten voor het vrouwenvoetbal uitverkocht. Er staat een aanvraag uit voor extra kaarten. Indien er extra kaarten worden toegewezen, zullen deze beschikbaar komen in de Ticket Only webshop. Wil je hiervan als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief over de Olympische Spelen via de website van Sunweb Sports & Events.

Heb je nog vragen? Kijk dan eerst op de veel gestelde vragen pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met Sunweb Sports & Events via 088-10 30 750.

Sunweb Sports & Events – Veel gestelde vragen Sunweb Sports & Events – Veel gestelde vragen Heb je vragen? Vind hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.

Meer over de Oranjevrouwen

Alle informatie over het team en de speelsters

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen