Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Fitte Beerensteyn sluit aan bij OranjeLeeuwinnen

KNVB Media
KNVB Media
9 november 2019, 17:30

Lineth Beerensteyn is weer fit en sluit aan bij de selectie van de OranjeLeeuwinnen. - Foto: KNVB Media

Lineth Beerensteyn sluit vanavond weer aan bij de selectie van de OranjeLeeuwinnen voor de laatste interland van 2019. De aanvaller van Bayern München moest het met 0-8 gewonnen treffen van vrijdag - in Turkije - aan zich voorbij laten gaan als gevolg van een (lichte) hersenschudding. Met de toevoeging van Beerensteyn telt de selectie van bondscoach Sarina Wiegman 24 speelsters.

Het team van Wiegman speelt dinsdag 12 november in GelreDome tegen Slovenië - momenteel 53e op de FIFA-ranking. De aftrap in Arnhem is om 20.00 uur. De teller van de kaartverkoop tikt goed door: momenteel zijn voor het duel met de Sloveense equipe ruim 22.000 kaarten verkocht. Er is maximaal plaats voor 27.000 fans.

Nederland is met vijftien punten uit vijf wedstrijden ongeslagen lijstaanvoerder van poule A. De negen groepswinnaars van de kwalificatiepoules plaatsen zich rechtstreeks voor het eindtoernooi, samen met de drie beste nummers twee. De overige zes nummers twee spelen in een play-off om de drie resterende plaatsen. Het eindtoernooi vindt in juli 2021 plaats in Engeland.

Meer over de Oranjevrouwen

Alle informatie over het team en de speelsters

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen