Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoopinformatie Slovenië-Nederland

KNVB Media
KNVB Media
18 september 2019, 17:00

De OranjeLeeuwinnen wonnen de eerste twee EK-kwalificatieduels. Vrijdag 4 oktober wacht de uitwedstrijd tegen Slovenië. - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen zijn de EK-kwalificatie perfect gestart. Met twee overwinningen ligt het team van bondscoach Sarina Wiegman op koers voor het EK 2021 in Engeland. Op vrijdag 4 oktober staat alweer het volgende EK-kwalificatieduel op de planning. De Oranjevrouwen nemen het dan op tegen Slovenië.

De aftrap van deze wedstrijd is om 19.00 uur in het Fazanerijastadion in de Sloveense stad Murska Sobota. De toegang tot de wedstrijd is gratis. Een Oranje ClubCard is niet verplicht. Er zal bij dit duel ook geen speciaal Oranjevak zijn. Voor Oranje ClubCard-houders is het wel mogelijk om punten te ontvangen voor deze wedstrijd. Deze punten kun je na de wedstrijd zelf claimen via mijnoranjeclubcard.nl.

Ben je van plan om naar Slovenië af te reizen om de OranjeLeeuwinnen aan te moedigen? Stuur dan een e-mail naar onsoranje@knvb.nl. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er van tevoren nog een Oranjefeestje georganiseerd.

OnsOranje

WEURO2021

Het EK vrouwen vindt in juli 2021 plaats in Engeland. Een recordaantal van 47 landen doet mee aan de EK-kwalificatie. De Oranjevrouwen zijn als groepshoofd ingedeeld in poule A met Rusland, Slovenië, Turkije, Kosovo en Estland. Zestien landen zullen uiteindelijk in Engeland gaan strijden om de EK-titel.

Door de 0-7-overwinning op Estland en de 3-0-zege op Turkije gaat Oranje momenteel aan kop in Groep A met zes punten en een doelsaldo van +10.

OranjeLeeuwinnen op Facebook

Meer te weten komen over de OranjeLeeuwinnen? Kijk dan op onze Facebookpagina. Hier vind je het laatste nieuws rondom de speelsters, wedstrijden en kaartverkoop.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen