Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

OranjeLeeuwinnen sluiten jaar af in Eindhoven en Arnhem

KNVB Media
KNVB Media
13 augustus 2019, 17:00

De weg naar het EK loopt voor de OranjeLeeuwinnen via Eindhoven en Arnhem. - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen sluiten 2019 af in de stadions van PSV en Vitesse. Dinsdag 8 oktober is eerst Rusland de tegenstander in het Philips Stadion in Eindhoven. Slovenië is dinsdag 12 november in de Arnhemse GelreDome de laatste opponent in 2019 . De aftrap van beide duels, die worden gespeeld in het kader van de kwalificatie voor het EK 2021, is om 20.00 uur.

Nederland-Rusland is de derde interland van de Oranjevrouwen in het Philips Stadion. Op 6 april 2018 speelden de OranjeLeeuwinnen hier de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noord-Ierland (7-0 winst). Op 1 juni van dit jaar speelde Nederland de oefeninterland tegen Australië (3-0 winst) in de thuishaven van PSV, dat plaats biedt aan maximaal 35.000 toeschouwers.

Bij beide duels in Eindhoven werd het toeschouwersrecord bij een thuisinterland verbroken. In 2018 kwam dit op 30.328, in 2019 werd dit verbeterd naar het huidige record van 30.640.

Kaartverkoop Eindhoven

De kaartverkoop voor de ontmoeting met Rusland in Eindhoven start voor voor Oranje ClubCard houders op vrijdag 16 augustus om 12.00 uur. De vrije verkoop voor dit duel begint vervolgens op dinsdag 20 augustus om 12.00 uur.

Tickets Nederland-Rusland Tickets Nederland-Rusland Tickets voor Nederland-Rusland zijn vanaf vrijdag 16 augustus verkrijgbaar in de KNVB Ticketshop.

Sunweb Arrangementen Sunweb Arrangementen Wil jij met jouw groep de wedstrijd tegen Rusland bijwonen? Sunweb Sports & Events maakt een arrangement op maat.

Kaartverkoop Arnhem

GelreDome was eenmaal eerder het decor van een vrouweninterland: 5 april 2019 won Oranje in Arnhem in een nagenoeg uitverkocht huis (25.680 toeschouwers) het oefenduel met Mexico (2-0). In GelreDome is bij interlands van de Oranjevrouwen maximaal plaats voor 28.000 fans.

Kaarten voor Nederland-Slovenië voor Oranje ClubCard houders zijn vanaf dinsdag 10 september (12.00 uur) verkrijgbaar. De vrije verkoop begint donderdag 12 september om 12.00 uur begint.

Tickets Nederland-Slovenië Tickets Nederland-Slovenië Tickets voor Nederland-Slovenië zijn vanaf 12 september verkrijgbaar in de KNVB Ticketshop.

Sunweb Arrangementen Sunweb Arrangementen Wil jij met jouw groep de wedstrijd tegen Slovenië bijwonen? Sunweb Sports & Events maakt een arrangement op maat.

Op weg naar het EK

Het team van bondscoach Sarina Wiegman neemt het op weg naar het Europees kampioenschap in poule A verder op tegen Turkije, Kosovo en Estland. De OranjeLeeuwinnen beginnen de EK-kwalificatiereeks op vrijdag 30 augustus in en tegen Estland. Op dinsdag 3 september is in Heerenveen de eerste thuiswedstrijd tegen Turkije. De kaartverkoop is hiervoor in volle gang. Wil jij erbij zijn? Regel dan snel jouw tickets.

Tickets Nederland-Turkije Tickets Nederland-Turkije Schaf hier jouw tickets aan voor de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Turkije (3 september in Heerenveen).

De negen groepswinnaars plaatsen zich rechtstreeks voor het eindtoernooi, samen met de drie beste nummers twee van de negen poules. De overige zes nummers twee spelen in een play-off om de drie resterende plaatsen. Het eindtoernooi vindt in juli 2021 plaats in Engeland.

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen