Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoopinformatie Estland-Nederland

KNVB Media
KNVB Media
31 juli 2019, 18:00

Oranje start de kwalificatiecyclus voor het EK met een uitwedstrijd tegen Estland. - Foto: KNVB Media

Na een fantastisch WK staat de eerste EK-kwalificatiewedstrijd voor de OranjeLeeuwinnen alweer op de planning. Op vrijdag 30 augustus nemen de Oranjevrouwen het op tegen Estland.

De aftrap van het duel is om 18.00 uur (19.00 uur lokale tijd) in het Lilleküla-stadion in Tallinn. Dit stadion wordt ook wel de A. Le Coq Arena genoemd (Asula 4c, Tallinn, Estland). Een week later, op 9 september, spelen de mannen van Oranje in ditzelfde stadion hun EK-kwalificatieduel tegen Estland.

Voor deze wedstrijd worden enkel kaarten aan de kassa van het stadion verkocht. Tickets kosten vijf euro per stuk. Kinderen tot en met 6 jaar hebben gratis toegang.

Oranje ClubCard niet verplicht

Een Oranje ClubCard is bij deze wedstrijd niet verplicht. Voor Oranje ClubCard-houders is het wel mogelijk om punten te ontvangen voor deze wedstrijd. Deze punten kun je na de wedstrijd claimen via mijnoranjeclubcard.nl. Er zal bij deze wedstrijd ook geen speciaal Oranjevak zijn.

Ben je van plan om naar Estland af te reizen om de OranjeLeeuwinnen aan te moedigen? Stuur dan een e-mail naar onsoranje@knvb.nl. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er van tevoren nog een Oranjefeestje georganiseerd.

OnsOranje

WEURO2021

Het EK vrouwen vindt in juli 2021 plaats in Engeland. Een recordaantal van 47 landen doet mee aan de EK-kwalificatie. De Oranjevrouwen zijn als groepshoofd ingedeeld in poule A met Rusland, Slovenië, Turkije, Kosovo en Estland. Zestien landen zullen uiteindelijk in Engeland gaan strijden om de EK-titel.

Meer over de Oranjevrouwen

Alle informatie over het team en de speelsters

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen