Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kom naar de training van de OranjeLeeuwinnen

KNVB Media
KNVB Media
27 maart 2019, 10:30

Het Nederlands vrouwenelftal heeft twee open trainingen op de KNVB Campus. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands vrouwenelftal opent maandag 1 en dinsdag 2 april de deuren voor alle Oranjefans. Op de KNVB Campus in Zeist werkt het team beide dagen een open training af richting de oefeninterlands tegen Mexico en Chili. De trainingen zijn dus vrij toegankelijk voor het publiek.

Een unieke mogelijkheid om onze internationals van dichtbij in actie te zien. Maandag 1 april melden de Oranjevrouwen zich om 16.30 uur op Veld 2 van de KNVB Campus. Mogelijk zullen niet alle speelsters deze middag een veldtraining afwerken. Een dag later, dinsdag 2 april, begint de open training om 11.30 uur. Ook deze sessie vindt plaats op Veld 2 van de KNVB Campus. Het is niet nodig om vooraf toegangskaarten aan te vragen.

De OranjeLeeuwinnen bereiden zich voor op de interlands tegen Mexico en Chili.

In Arnhem en Alkmaar

Het Nederlands vrouwenelftal, dat momenteel zevende staat op de wereldranglijst, speelt op weg naar het wereldkampioenschap in Frankrijk voor het eerst in de geschiedenis een interland in GelreDome in Arnhem. Tegenstander op vrijdag 5 april (aanvang 20.00 uur) is Mexico. Vier dagen - dinsdag 9 april - later staat de oefeninterland tegen Chili op het programma. In het AFAS Stadion in Alkmaar klinkt het eerste fluitsignaal om 18.30 uur.  

De selectie De selectie Rentree Anouk Dekker en Shanice van de Sanden in selectie Oranjevrouwen.

Trainen op de KNVB Campus

De plek waar onze nationale selecties trainen, eten en slapen. Ook voor amateurverenigingen biedt de KNVB Campus volop mogelijkheden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen