Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Katja Snoeijs vervangt Stefanie van der Gragt

KNVB Media
KNVB Media
2 maart 2019, 21:45

Stefanie van der Gragt - Foto: KNVB Media

Stefanie van der Gragt moet met lichte bovenbeenklachten afhaken bij de selectie van het Nederlands vrouwenelftal, die momenteel deelneemt aan de Algarve Cup. Bondscoach Sarina Wiegman heeft Katja Snoeijs opgeroepen.

Snoeijs - die nog niet uitkwam voor het ‘grote’ Oranje - voegt zich zondag in de loop van de dag bij de selectie in Zuid-Portugal. De aanvaller van PSV staat momenteel met zestien goals op de tweede plaats van de topscorerslijst van de Eredivisie Vrouwen.

Eerder deze week zag Wiegman Victoria Pelova van ADO Den Haag met een schouderblessure wegvallen. Zij is vervangen door Siri Worm (Everton).

Resterende wedstrijden
Maandag spelen de OranjeLeeuwinnen in Estádio Municipal da Bela Vista in Parchal de tweede poulewedstrijd tegen Polen. Het duel is vanaf 18.30 uur (Nederlandse tijd) rechtstreeks te volgen op Veronica. De finalewedstrijden om plaats 1 tot en met 12 staan voor woensdag 6 maart gepland. Oranje verloor eerder deze week het eerste groepsduel met 2-0 van Spanje.

Algarve Cup
Het toernooi om de Algarve Cup is het grootste en tevens meest prestigieuze toernooi in zijn soort. Het invitatietoernooi wordt sinds 1994 jaarlijks georganiseerd door de Portugese voetbalbond. Vorig jaar stond Nederland in de finale tegen Zweden, maar die wedstrijd werd toen afgelast vanwege hevige regenval, waardoor beide elftallen tot winnaar zijn uitgeroepen.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen