Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Belangrijke (extra) informatie kaartverkoop WK

KNVB Media
KNVB Media
21 januari 2019, 11:00

De kaartverkoop voor de WK-wedstrijden start vandaag om 12.00 uur. - Foto: KNVB Media

Om 12.00 uur vanmiddag begint de kaartverkoop voor Oranje en Jonge leeuwen ClubCardhouders voor de wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen op het WK. We hebben de afgelopen periode enorm veel Oranje ClubCard aanvragen ontvangen.

Hartstikke mooi om te zien dat zoveel fans de OranjeLeeuwinnen in Frankrijk willen aanmoedigen. De verwachting is echter dat de vraag naar kaarten het aanbod helaas zal overtreffen en dat met name voor de wedstrijd tegen Kameroen niet voldoende kaarten beschikbaar zijn.

Er komen circa 1500 kaarten voor de wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland beschikbaar (11 juni in Le Havre), circa 1000 kaarten voor de wedstrijd tegen Kameroen (15 juni in Valenciennes) en circa 1100 kaarten voor de wedstrijd tegen Canada (20 juni in Reims). De grote meerderheid van de kaarten is categorie 4.

Wil je om 12.00 uur kaarten kopen? Hierbij een aantal aandachtspunten:

  • Zorg dat je voor 12.00 uur bent ingelogd. Als je het toegestuurde wachtwoord bent vergeten, kun je deze opvragen op de website door rechtsboven onder account je mailadres of relatienummer in te voeren. Om 12.00 uur worden automatisch de nummers in de wachtrij toebedeeld.
    De inloggegevens heb je van onsoranje@knvb.nl gekregen of je hebt de gegevens zelf aangemaakt als je via de ticketshop een ClubCard hebt aangevraagd.
  • Zorg dat je al een groep hebt aangemaakt als je met meerdere personen wilt gaan (je bestelt de kaarten in 1 transactie). Lees in de koopinstructie (zie onder) hoe je dit doet.
  • Als je naar alle wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen wilt gaan, koop dan een Follow Your team package. Je moet nu dus ook al kaarten voor de knock-out fase bestellen. Het is niet mogelijk om dit later nog te doen. Als de OranjeLeeuwinnen eerder worden uitgeschakeld dan de wedstrijd waar jij tickets voor hebt gekocht, volgt restitutie van niet gespeelde wedstrijden.
  • Er zijn 150 Follow Your team packages beschikbaar voor alle wedstrijden. Als deze uitverkocht zijn kun je losse wedstrijden bestellen. Dit komt op hetzelfde neer, maar vraagt iets meer handelingen.
  • Lees de koopinstructie en Q&A nogmaals goed door, zie hieronder.

Koopinstructie Koopinstructie Lees hier de uitgebreide instructie hoe je tickets voor het WK 2019 kunt kopen.

Mocht het je vandaag niet lukken om kaarten te kopen, zijn je kansen nog niet definitief verkeken. De FIFA start 7 maart met een verkoopperiode voor de neutrale vakken. Het heeft geen zin meer om nu nog een Oranje ClubCard aan te vragen om kaarten voor de Oranjevakken te kopen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen