Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oranjevrouwen tegen Oostenrijk live bij OnsOranje

KNVB Media
KNVB Media
18 oktober 2017, 11:30

De wedstrijd tussen de Oranjevrouwen en Oostenrijk is live te zien bij OnsOranje en Veronica TV. - Foto: KNVB Media

OnsOranje zendt donderdag in samenwerking met Veronica de oefeninterland van het Nederlands vrouwenelftal tegen Oostenrijk online live uit. De wedstrijd is zowel te zien op OnsOranje.nl/live als op Veronicatv.nl.

Het oefenduel begint om 20.30 uur, de uitzending start kort daarvoor, rond 20.25 uur. Vanaf 23.20 uur is op tv een samenvatting te zien bij Veronica.

Eerder deze week werd bekend dat de kwalificatiereeksen van het Nederlands vrouwenelftal voor het aankomende WK (2019) en EK (2021) én de vriendschappelijke thuiswedstrijden exclusief te zien zijn bij Veronica, dat de uitzendrechten hiervoor heeft verworven. Vooruitlopend op de allereerste live wedstrijd bij Veronica, op dinsdag 24 oktober, is Oostenrijk – Nederland dus nu al online live en op tv als samenvatting te zien.

WK-kwalificatieduel

De eerste WK-kwalificatiewedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen Noorwegen is op dinsdag 24 oktober live te volgen bij de zender waar ook de Champions League, KNVB Beker en Jupiler League zijn te zien. Na de eerste plaats op het EK vrouwenvoetbal van afgelopen zomer in eigen land, is het WK over twee jaar het eerstvolgende grote toernooi voor de Oranjevrouwen. Aan dit WK nemen in totaal 24 landen deel, waarbij thuisland Frankrijk al automatisch is geplaatst.

Voor de overige Europese landen zijn er acht startplaatsen te vergeven. Nederland zit voor het kwalificatietoernooi in Groep 3 samen met Noorwegen, Ierland, Slowakije en Noord-Ierland. De WK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Noorwegen wordt gespeeld in een reeds lang uitverkocht Noordlease Stadion in Groningen.

Nederland - Oostenrijk live

Veronica TV Veronica TV Klik hier en bekijk de wedstrijd live via Veronica TV.

OnsOranje OnsOranje Klik hier en bekijk de wedstrijd live via OnsOranje.

Meer over de Oranjevrouwen

Alle informatie over het team en de speelsters

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen