Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Wiegman: 'Wij willen gewoon van België winnen'

KNVB Media
KNVB Media
23 juli 2017, 11:00
2:31

Bondscoach Sarina Wiegman: 'Het kan nog alle kanten op in onze poule.' - Foto: KNVB Media

Een plaats in de kwartfinale of einde toernooi? Het afsluitende groepsduel met België is maandag cruciaal voor het lot van het Nederlands vrouwenelftal op het Europees kampioenschap.

Want ondanks twee knappe 1-0 zeges op Noorwegen en Denemarken is Oranje nog niet zeker van de volgende ronde. Een gelijkspel is voldoende, maar ook een kleine nederlaag kan nog zonder gevolgen blijven. Bondscoach Sarina Wiegman blikt vooruit op het derde EK-duel dat maandag vanaf 20.45 uur in Tilburg plaatsvindt.

"Dat België van Noorwegen won, was natuurlijk verrassend. Het is een heel stugge ploeg die heel veel strijd levert en als collectief te werk gaat. We hebben een interessante en moeilijke poule. Het kan nog alle kanten op. Het zal maandag een fysieke wedstrijd worden en we zullen ook de stand bij Denemarken-Noorwegen in de gaten houden, maar wij willen zelf gewoon winnen", aldus Wiegman.

Of dat met Lieke Martens in de basisopstelling is, blijft een vraagteken. De aanvaller viel donderdag in het duel met Denemarken uit met een enkelblessure.

Persconferentie live

Vandaag, zondag, geeft bondscoach Wiegman haar laatste persconferentie voor het duel met België. Ook Jackie Groenen schuift aan. De persconferentie is vanaf 18.30 uur live te zien via OnsOranje.nl/live.

Live Live Bekijk vanaf 18.30 uur hier live de persconferentie van bondscoach Sarina Wiegman en middenvelder Jackie Groenen.

OranjeLeeuwinnen op Facebook

Meer te weten komen over de OranjeLeeuwinnen? Kijk dan op onze Facebookpagina. Hier vind je het laatste nieuws rondom de speelsters, wedstrijden en kaartverkoop.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen