Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Van Oostveen: 'Prachtige affiches WEURO 2017'

KNVB Media
KNVB Media
9 november 2016, 10:15
1:39

Bert van Oostveen is verheugd met de loting voor de Women's EURO 2017. - Foto: KNVB Media

Bert van Oostveen is verheugd met de loting voor de Women's EURO 2017. De toernooidirecteur ziet een aantal mooie wedstrijden op het programma staan en is bovendien blij dat het toernooi steeds meer begint te leven.

“De loting heeft een aantal prachtige affiches opgeleverd”, meldde Van Oostveen dinsdag in Rotterdam. “De OranjeLeeuwinnen beginnen direct met een kraker tegen Noorwegen. En in Tilburg, vlakbij de grens, spelen tegen België is natuurlijk ook mooi. Ook kijk ik uit naar Zweden-Duitsland, een replay van de Olympische finale.”

Steeds dichterbij

Van Oostveen is blij dat het toernooi in eigen land steeds dichterbij komt. “De loting was het eerste belangrijke officiële moment. De deelnemende landen gaan nu hun basiskamp uitzoeken. Voor ons is het de taak om het toernooi steeds meer te laten leven. Reken maar dat je het de komende tijd veel tegen gaat komen.”

Over de kansen van de OranjeLeeuwinnen is Van Oostveel positief. “Als supporter hoopte ik op de finale Nederland – Duitsland. Dat gaat nu mogelijk al de kwartfinale worden. Maar de finale, daar moeten we wel voor gaan natuurlijk.”

Meer over de Oranjevrouwen

Alle informatie over het team en de speelsters

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen