Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Martens, Van der Gragt niet op OKT

KNVB Media
KNVB Media
1 maart 2016, 12:15

Lieke Martens komt niet in actie tijdens het OKT. - Foto: KNVB Media

Bondscoach Arjan van der Laan kan tijdens het Olympisch kwalificatietoernooi niet beschikken over de internationals Lieke Martens en Stefanie van der Gragt. Lieke Martens liep tijdens de training van maandag een hersenschudding op en heeft het trainingskamp moeten verlaten. Verdediger Van der Gragt heeft knieklachten en is niet inzetbaar voor de komende wedstrijden.

Jeslynn Kuijpers (PSV), die zondag als extra speelster aansloot bij de groep, is samen met haar clubgenoot Myrthe Moorrees toegevoegd aan de 23-koppige selectie voor het OKT.

De selectie van het Nederlands vrouwenelftal:

Eshly Bakker (Ajax), Mandy van den Berg (Liverpool), Angela Christ (PSV), Anouk Dekker (Montpellier HSC), Merel van Dongen (Ajax), Daniëlle van de Donk (Arsenal),  Kika van Es (PSV), Loes Geurts (Kopparberg / Göteborg FC), Jackie Groenen (FFC Frankfurt), Claudia van den Heiligenberg (USV Jena), Dominique Janssen (Arsenal), Danique Kerkdijk (FC Twente), Jeslynn Kuijpers (PSV), Desiree van Lunteren (Ajax), Manon Melis (Seattle Reign FC), Tessel Middag (Ajax), Vivianne Miedema (Bayern Munchen), Myrthe Moorrees (PSV), Shanice van de Sanden (Liverpool), Renée Slegers (FC Linköping), Sherida Spitse (LSK Kvinner FK), Sari van Veenendaal (Arsenal), en Kelly Zeeman (Ajax).

Oranje trapt op woensdag 2 maart af tegen de Zwitserse voetbalbalvrouwen. Decor voor de wedstrijd tegen de nummer 20 van de FIFA ranking is het stadion van ADO Den Haag. Zaterdag 5 maart neemt de ploeg van bondscoach Van der Laan het op het Kasteel in Rotterdam op tegen Noorwegen. Het laatste duel met Zweden wordt op woensdag 9 maart tevens in het Sparta-stadion gespeeld. Alleen de winnaar van het Olympisch kwalificatietoernooi plaatst zich voor Rio2016.

Kaartverkoop:

Regel jouw tickets voor het Olympisch kwalificatietoernooi online via de KNVB Ticketshop!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen