Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Fans welkom bij oefeninterland Nederland - Georgië

KNVB Media
KNVB Media
26 mei, 10:00

Na Nederland - Letland in maart is dit de tweede interland in Nederland sinds de coronapandemie met beperkt publiek. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal speelt zondag 6 juni in het FC Twente Stadion in Enschede de tweede en laatste oefeninterland in aanloop naar EURO 2020. In het kader van een overheidspilot kunnen we bij de wedstrijd 7.500 toeschouwers welkom heten. Na Nederland – Letland (5.000 toeschouwers) is dit de tweede interland in Nederland met beperkt publiek.

Nederland - Georgië maakt deel uit van de pilot Testen voor toegang tot evenementen. Voorwaarde is dat alle bezoekers bij binnenkomst een negatief coronatestbewijs moeten tonen. Op deze wijze werden eerder ook meerdere wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de play-offs met beperkt publiek gespeeld.

Tickets kopen

Tickets zijn beschikbaar vanaf € 25,- en kunnen aangeschaft worden via de ticketshop van de KNVB. Oranje ClubCardhouders ontvangen 10% korting en krijgen de mogelijkheid om maximaal twee kaarten te kopen. Vrijdag 28 mei om 9.00 uur start de kaartverkoop voor de Oranje ClubCardhouders in de categorie Oranje. Maandag 31 mei volgt om 9.00 uur de kaartverkoop voor de Oranje ClubCardhouders in de categorie Zilver en om 12.00 uur de kaartverkoop voor de Oranje ClubCardhouders in de categorie Blauw. Oranje ClubCardhouders krijgen hierover persoonlijk bericht. Als er daarna nog kaarten beschikbaar zijn, start woensdag 2 juni om 14.00 uur de vrije verkoop. Mocht je op dit moment nog geen Oranje ClubCard hebben, houd rekening met een verwerkingstijd van een paar dagen.

Op woensdag 2 juni speelt het Nederlands elftal in Portugal de eerste oefenwedstrijd tegen Schotland. Deze wedstrijd zal zonder publiek worden gespeeld.

FAQ FAQ Veelgestelde vragen en antwoorden rondom de interland Nederland - Georgië.

De Oranje ClubCard, exclusief voor Oranjefans

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen