Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oranje in maart tegen Spanje

KNVB Media
KNVB Media
2 december 2019, 16:00

Het Nederlands elftal speelt zondag 29 maart een oefenwedstrijd tegen Spanje. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal speelt zondag 29 maart een oefenwedstrijd tegen Spanje. Plaats van handeling is de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam, waar Oranje in juni zijn drie EK-groepswedstrijden afwerkt. Het treffen met de ploeg van bondscoach Luis Enrique begint om 19.00 uur.

Vóór de ontmoeting met Spanje, dat tijdens EURO2020 is ingedeeld in groep E samen met Zweden, Polen en de play-offwinnaar B, wordt nóg een vriendschappelijk thuisduel geprogrammeerd. De KNVB hoopt op korte termijn de naam van Oranjes eerste tegenstander in 2020 bekend te kunnen maken.

Tegen Spanje is de balans in het voordeel van Oranje. Zesmaal was er winst voor Nederland, eenmaal was er geen winnaar en vijf keer trok Spanje, de nummer 8 van de FIFA-ranking, aan het langste eind. Nederland, dat zes plaatsen lager staat op de wereldranglijst, maakte in het dozijn ontmoetingen één doelpunt meer: 18 om 17.

Kaartverkoop

Vanaf donderdag 5 december 12.00 uur kunnen OranjeClubcardhouders kaarten in de voorverkoop aanschaffen via de officiële online ticketshop van de KNVB. De vrije verkoop start vier dagen later, maandag 9 december om 12.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 29 euro.

Tickets Tickets Bestel hier je kaarten.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen