Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Meld je aan voor bezoek aan training Nederlands elftal

KNVB Media
KNVB Media
31 oktober 2019, 12:15

Na afloop is er natuurlijk tijd voor een foto en een handtekening. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal opent dinsdag 12 november de deuren voor de Oranjesupporters. Op de KNVB Campus in Zeist werkt het team die dag een training af op veld 1 in voorbereiding op de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden tegen Noord-Ierland en Estland. De training is open en is dus toegankelijk voor het publiek.

De supporters krijgen zo een unieke mogelijkheid om onze internationals van dichtbij in actie te zien. Bondscoach Ronald Koeman en de spelers van Oranje melden zich om 17.00 uur op veld 1 van de KNVB Campus.

Matthijs de Ligt neemt alle tijd om op de foto te gaan met een jonge supporter.

Toegangskaart verplicht

De toegang is gratis, maar je hebt wél een ticket nodig. De training begint om 17.00 uur, de toegang naar de KNVB Campus is geopend vanaf 16.30 uur. Er zijn uitsluitend staanplaatsen (lange zijde) beschikbaar. De tickets kunnen op twee manieren gescand worden: 

  • Geprint meenemen op A4-formaat.
  • Digitaal als e-ticket via de smartphone.

Kom als het even kan met OV of de fiets. Om te parkeren op het terrein van de KNVB dienen bezoekers een parkeerkaart in bezit te hebben. Wees er snel bij, want parkeerplaatsen zijn schaars.

Vraag toegangsticket aan! Vraag toegangsticket aan! Wil je dinsdag 12 november van de partij zijn? Vraag dan hier een ticket aan.

EK-kwalificatie

Het Nederlands elftal vervolgt de kwalificatiecampagne voor EURO2020 zaterdag 16 november in Windsor Park in Belfast. Daar staat om 20.45 het treffen met Noord-Ierland op het programma. Daarna reist de ploeg van Koeman terug naar Nederland, waar dinsdag 19 november Estland de laatste tegenstander van Oranje is. De aftrap in de Johan Cruijff Arena is om 20.45 uur.

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen