Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Meld je aan voor bezoek aan training Nederlands elftal

KNVB Media
KNVB Media
26 september 2019, 11:15

Natuurlijk is er na afloop even tijd voor een selfie en een handtekening. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal opent maandag 7 oktober de deuren voor de Oranjesupporters. Op de KNVB Campus in Zeist werkt het team die dag zijn eerste training af in voorbereiding op de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden tegen Noord-Ierland en Wit-Rusland. De training is open en is dus toegankelijk voor het publiek.

De supporters krijgen zo een unieke mogelijkheid om onze internationals van dichtbij in actie te zien. Bondscoach Ronald Koeman en de spelers van Oranje melden zich om 17.00 uur op veld 1 van de KNVB Campus.

De open trainingen van het Nederlands elftal trekken altijd veel bekijks.

Toegangskaart verplicht

De toegang is gratis, maar je hebt wél een ticket nodig. De training begint om 17.00 uur, de toegang is geopend vanaf 16.30 uur. Er zijn uitsluitend staanplaatsen (lange zijde) beschikbaar. De tickets dienen geprint te worden op A4-formaat.

Kom als het even kan met OV of de fiets. Om te parkeren op het terrein van de KNVB dienen bezoekers een parkeerkaart in bezit te hebben. Wees er snel bij, want parkeerplaatsen zijn schaars.

Vraag toegangsticket aan! Vraag toegangsticket aan! Wil je maandag 7 oktober van de partij zijn? Vraag dan hier een ticket aan.

EK-kwalificatie

Het Nederlands elftal vervolgt de kwalificatiecampagne voor EURO2020 donderdag 10 oktober in de Kuip. Daar staat om 20.45 het treffen met Noord-Ierland op het programma. Daarna reist de ploeg van Koeman naar Minsk, waar zondag 13 oktober Wit-Rusland de tegenstander van Oranje is. In het Dinamo Stadion is de aftrap om 18.00 uur.

Trainen op de KNVB Campus

De plek waar onze nationale selecties trainen, eten en slapen. Ook voor amateurverenigingen biedt de KNVB Campus volop mogelijkheden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen