Meld je aan voor bezoek aan training Nederlands elftal

KNVB Media
KNVB Media
23 augustus, 17:00

Het Nederlands elftal opent op 2 september de deuren voor de Oranjesupporters. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal opent maandag 2 september de deuren voor de Oranjesupporters. Op de KNVB Campus in Zeist werkt het team die dag zijn eerste training af in voorbereiding op de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden tegen Duitsland en Estland. De training is open en is dus toegankelijk voor het publiek.

Update 29 augustus: Alle plaatsbewijzen zijn vergeven. Aanmelden voor de training is niet meer mogelijk.

De supporters krijgen zo een unieke mogelijkheid om onze internationals van dichtbij in actie te zien. Bondscoach Ronald Koeman en de spelers van Oranje melden zich om 16.30 uur op het veld van de KNVB Campus.

Na afloop is er natuurlijk tijd voor een handtekening en een foto.

Toegangskaart verplicht

De toegang is gratis, maar je hebt wél een ticket nodig. Ook voor het parkeren dienen bezoekers een parkeerkaart in bezit te hebben. Wees er snel bij, want parkeerplaatsen zijn schaars.

Als je naar de training komt, adviseren we je - als het dan nog steeds zo warm is - voldoende water mee te nemen. Het is bij de training mogelijk om bij diverse waterpunten flesjes bij te vullen.

Vraag toegangsticket aan!Wil je maandag 2 september van de partij zijn? Vraag dan hier een ticket aan.

Vraag parkeerticket aan!Kom je met de auto naar Zeist? Vraag dan hier een parkeerkaart aan.

EK-kwalificatie

Het Nederlands elftal vervolgt de kwalificatiecampagne voor EURO2020 vrijdag 6 september in het Volksparkstadion in Hamburg. Daar staat om 20.45 het treffen met Duitsland op het programma. Daarna reist de ploeg van Koeman naar Tallinn, waar maandag 9 september Estland de tegenstander van Oranje is. In het Lilleküla Stadium is de aftrap om 21.45 uur (20.45 uur Nederlandse tijd).

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven