Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop thuisduels Estland en Noord-Ierland gestart

KNVB Media
KNVB Media
25 maart 2019, 12:00

Oranje speelt in het najaar tegen Noord-Ierland en Estland. - Foto: KNVB Media

In het najaar speelt het Nederlands elftal nog twee thuiswedstrijden in de kwalificatie voor EURO2020. Donderdag 10 oktober neemt Oranje het in Rotterdam op tegen Noord-Ierland en dinsdag 19 november komt in Amsterdam Estland op bezoek. De kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders start donderdag 21 maart.

De aftrap van beide wedstrijden is om 20.45 uur. Het zijn de laatste thuisinterlands in de strijd om een ticket voor de Europese eindronde van 2020. Sta jij ook dit najaar in De Kuip en de Johan Cruijff ArenA achter Oranje?

Start kaartverkoop

De exclusieve kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders voor deze wedstrijden begon donderdag 21 maart om 12.00 uur. Oranje ClubCardhouders ontvangen gedurende de gehele verkoopperiode 10% procent korting op tickets (maximaal 10 tickets per wedstrijd). Maandag 25 maart om 12.00 uur is de vrije verkoop begonnen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 25 euro.

Hoe koop ik kaarten? Hoe koop ik kaarten? Kijk hier voor meer informatie.

Familie- en sfeervak

Ook bij deze interlands tegen Noord-Ierland en Estland is er een familievak in de stadions. Kinderen tot en met 14 jaar ontvangen hiervoor 50% korting op hun kaartje. Daarnaast is op één van de korte zijdes achter het doel (eerste ring) bestemd als sfeervak. In dit vak staan de Oranjetrommelaars en je vindt er een groot deel van de vaste Oranjesupporters. Koop dus voor dit vak jouw ticket als je samen met andere fans wilt zorgen voor extra sfeer in het stadion!

Wil je met een groep naast elkaar zitten of meteen bestellen voor andere Oranje ClubCardhouders? Dan dien je de tickets in dezelfde transactie bestellen.

ZitplaatsNoord-IerlandEstland
Cat. 1 (lange zijde eerste ring)€ 65,00  € 65,00 
Cat. 2 (hoekvakken lange zijde, lange zijde 2e ring)€ 49,00€ 49,00 
Cat. 3 (achter goal, hoekvakken 2e ring)     € 36,00€ 36,00 
Cat. 4 (achter goal, hoekvakken 2e ring)  € 30,00      € 30,00 
Cat. 5 (2e ring achter goal)   € 25,00   € 25,00

Oranje ClubCard

Met de Oranje ClubCard spaar je punten door wedstrijden te bezoeken. Hoe meer punten je hebt, hoe groter de kans op tickets bij plaatsing van het Nederlands elftal voor EURO2020. Minimaal twee groepswedstrijden worden dan in Amsterdam gespeeld. 

Aanvragen Oranje ClubCard Aanvragen Oranje ClubCard Kijk hier voor meer informatie.

Kaartverkoop Kaartverkoop De kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders voor de interlands tegen Noord-Ierland en Estland start donderdag 21 maart om 12.00 uur.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen