Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

De trainingsstage van Nathan Aké

KNVB Media
KNVB Media
23 mei 2018, 9:15
1:18

Nathan Aké genoot de afgelopen dagen tijdens de trainingsstage van Oranje op de KNVB Campus in Zeist. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal werkte de afgelopen dagen een trainingsstage af op de KNVB Campus. Nathan Aké was een van de spelers die werd uitgenodigd door bondscoach Ronald Koeman. De steunpilaar van Bournemouth genoot van de dagen in Zeist.

“Het zijn leuke dagen geweest”, vond Aké. “Het was zwaar, maar we hebben een leuke groep. De plek hier is top om samen dingen te doen. We zijn met Oranje een nieuwe weg ingeslagen, het is belangrijk om die koers te blijven volgen.”

Nooit verloren in Oranje

Aké is uitgegroeid tot een vaste waarde in de selectie van het Nederlands elftal. De verdediger debuteerde op 31 mei 2017 tegen Marokko en kwam daarna ook in actie tegen Luxemburg, Zweden, Schotland, Roemenië en Portugal. Opvallend is dat Oranje al die wedstrijden won. “Hopelijk kan ik dat zo houden”, lacht Aké. “Maar ik vind het vooral mooi om er weer bij te zijn. Het is altijd mooi om voor je land uit te mogen komen.”

KNVB Oranje-app

Blijf op de hoogte van Oranje, bepaal de opstelling, beleef Oranje thuis in AR en nog veel meer. Alleen voor de echte Oranje fan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen