Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oranje meldt zich voor tweedaagse trainingsstage

KNVB Media
KNVB Media
16 mei 2018, 15:00
2:40

Juninho Bacuna meldt zich voor het eerst bij het Nederlands elftal. - Foto: KNVB Media

Op de eerste dag van de tweedaagse trainingsstage van Oranje meldde zich vandaag een selecte groep spelers in Woudschoten. Onder hen bevonden zich ook een paar spelers van Jong Oranje, die later deze maand op trainingskamp gaan naar Zuid-Amerika. "Twee vliegen in één klap", vond bondscoach Ronald Koeman.

“Vandaag komen we bij elkaar met een kleine groep", vertelde Koeman voorafgaand aan de eerste trainingsdag. "Om daar een redelijke trainingsgroep van te maken, hebben we ook een aantal jongens uitgenodigd van Jong Oranje."

'Twee vliegen in één klap'

"Daarmee slaan we twee vliegen in één klap", vond de bondscoach. "We houden jongens redelijk fit in hun vakantieperiode tot aan de interlands beginnen. Plus het feit dat we die jongens van dichtbij meemaken en leren kennen en dat is alleen maar goed voor de toekomst.”

Koeman wil de goede lijn, onlangs ingezet tegen Portugal met een fraaie overwinning, graag voortzetten in de komende periode waarin Oranje uitkomt tegen Slowakije, Italië en Peru. "Die lijn willen we graag doortrekken. Eén in hoe we dat benaderd hebben en twee in het resultaat."

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen