Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bart Ramselaar niet naar Zeist vanwege hersenschudding

KNVB Media
KNVB Media
14 mei 2018, 16:15

Bart Ramselaar meldt zich deze week niet op de trainingsstage van het Nederlands elftal. - Foto: KNVB Media

Jong Oranje-speler Bart Ramselaar heeft zich afgemeld voor de tweedaagse trainingsstage van het Nederlands elftal. Voor de PSV-middenvelder komt de stage te vroeg, omdat hij onvoldoende is hersteld van een hersenschudding, die hij opliep in het laatste competitieduel van zijn club met FC Groningen. Of Ramselaar op tijd fit is voor de Zuid-Amerika-trip van Jong Oranje wordt later bekeken.

Met AZ-goalie Marco Bizot, is de afspraak gemaakt dat hij zich woensdag nog niet hoeft te melden, waardoor de groep voor de tweedaagse trainingsstage op 16/17 mei uit de volgende veertien spelers bestaat:

Juninho Bacuna (FC Groningen)*, Steven Berghuis (Feyenoord), Steven Bergwijn (PSV), Justin Bijlow (Feyenoord)*, Kevin Diks (Feyenoord)*, Denzel Dumfries (sc Heerenveen)*, Luuk de Jong (PSV), Teun Koopmeiners (AZ)*, Thomas Ouwejan (AZ)*, Sergio Padt (FC Groningen), Guus Til (AZ), Tonny Vilhena (Feyenoord), Wout Weghorst (AZ) en Jeroen Zoet (PSV).

* Jong Oranje-spelers

Vrijdag 18 mei maakt bondscoach Ronald Koeman de samenstelling van de definitieve spelersgroep bekend via een persbericht. Dat geldt ook voor Jong Oranje-coach Art Langeler.

Oefeninterlands

Oranje oefent donderdag 31 mei tegen Slowakije en maandag 4 juni tegen Italië. Het treffen met de Slowaken wordt in Štadión Antona Malatinského in Trnava gespeeld. De aftrap is om 20.45 uur lokale tijd. Vier dagen later is het Allianz Stadium het decor van de interland tegen de Azzurri. De aftrap in Turijn is eveneens om 20.45 uur.

Jong Oranje speelt vrijdag 25 mei een vriendschappelijke wedstrijd tegen Bolivia. In het Ramon Tahuchi Aguilera Stadium in Santa Cruz de la Sierra klinkt het eerste fluitsignaal om 16.00 uur (22.00 uur Nederlandse tijd). Daarna reist de ploeg van Langeler naar Asunción voor het treffen met Paraguay. Deze ontmoeting vindt plaats op dinsdag 29 mei om 19.00 uur (woensdag 30 mei, 01.00 uur in Nederland) in het Defensores Del Chano Stadion.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen