Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Nederlands elftal aanwezig bij testimonial Dirk Kuyt

KNVB Media
KNVB Media
12 mei 2018, 12:45

Zondag 27 mei werd er een testimonial gespeeld voor Dirk Kuyt. - Foto: KNVB Media

Een uniek Nederlands elftal komt zondag 27 mei in actie tijdens de testimonial voor Dirk Kuyt. Verschillende (ex-)internationals waarmee de Katwijker samenspeelde zullen op het veld verschijnen.

De selectie van het huidige Nederlands elftal is als speciale gast aanwezig in De Kuip, maar ook zullen voormalig internationals als Arjen Robben, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Giovanni van Bronckhorst, Edwin van der Sar, Phillip Cocu en Ruud van Nistelrooy is het oranje te bewonderen zijn. Louis van Gaal neemt de coaching van het bijzondere team voor zijn rekening.

Het Nederlands elftal zal tijdens de tweede helft van de testimonial tegen Feyenoord spelen. Bondscoach Ronald Koeman is bij deze speciale gelegenheid trainer van de Rotterdammers. Hij heeft de beschikking over spelers die in verschillende fases in de geschiedenis voor de club speelden. Voor de rust neemt Feyenoord het op tegen een team bestaand uit voormalig ploeggenoten van Kuyt uit zijn tijd bij Liverpool en Fenerbahçe.

Arjen Robben, Dirk Kuyt, Giovanni van Bronckhorst, Danny Landzaat en Edwin van der Sar vieren in 2005 de 2-0 overwinning op Tsjechië.


Op de hoogte blijven van Oranje?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen