Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Dit zijn de nieuwe tenues van Oranje

KNVB Media
KNVB Media
24 april 2018, 8:15

Dit is het nieuwe thuisshirt van Oranje. - Foto: Nike

Onder bondscoach Ronald Koeman beleeft het Nederlands elftal een nieuwe start en hierbij hoort ook een gloednieuw thuis- én uittenue. Op 31 mei is de selectie voor het eerst te bewonderen in het nieuwe tenue, tijdens de oefeninterland Slowakije – Nederland. De OranjeLeeuwinnen krijgen hun verdiende eigen badge en dragen deze voor het eerst op 8 juni tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Noord-Ierland.

Oranje

Het thuistenue is oranje zoals we gewend zijn. Nu met witte flitsende strepen op de mouwen. De broeken zijn dit keer wit en het tenue wordt afgemaakt met oranje sokken. Het uitshirt bestaat uit verschillende blauwe lijnen en is daarmee een eerbetoon aan het shirt waarin het Nederlands elftal in 1988 het EK won.

OranjeLeeuwinnen

Het Nederlands vrouwenelftal speelde tijdens de openingswedstrijd van het EK eenmalig in Oranje met Leeuwinnen-logo. Deze badge prijkt nu definitief op de borst van het nieuwe tenue. De OranjeLeeuwinnen kunnen met gepaste trots de laatste kwalificatiewedstrijden in aanloop naar het WK 2019 in Frankrijk aangaan. Te beginnen met Noord-Ierland uit en de thuiswedstrijd tegen Slowakije in Heerenveen op 12 juni.

De nieuwe Nike-tenues zijn vanaf deze week te koop. Vandaag, 24 april, gaat het shirt exclusief in voorverkoop op knvbshop.nl. Als je er snel bij bent ben je dus zeker dat je het tenue voor Koningsdag in huis hebt. Het thuisshirt ligt een dag voor Koningsdag, donderdag 26 april, in de winkel. Vanaf donderdag 17 mei is ook het uitshirt te verkrijgen.

KNVBShop.nl KNVBShop.nl Koop hier het nieuwe Oranje-shirt.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen