Oefenduels Oranje te zien bij Veronica

KNVB Media
KNVB Media
7 februari, 12:15

Oranje viert de goal van Memphis Depay in het laatste oefenduel met Schotland. - Foto: KNVB Media

De live-uitzendingen van de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal verhuizen naar Veronica. Nederland speelt op 23 maart tegen Engeland in de Amsterdam ArenA. Drie dagen later is Europees kampioen Portugal de tegenstander in Genève.

Hiervoor werden de oefenwedstrijden van Oranje uitgezonden door SBS6. Met deze verhuizing is al het voetbal van Talpa TV te zien bij één tv-zender, Veronica: de UEFA Champions League, de TOTO KNVB Beker, de Jupiler League, de kwalificatie- en oefenwedstrijden van de OranjeLeeuwinnen en de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal.

Ronald Koeman

Nederland – Engeland is de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal onder leiding van de nieuwe bondscoach, Ronald Koeman. Het duel vindt plaats in de Amsterdam ArenA en de uitzending, gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, komt live vanuit de Koninklijke Loge.

Oranje staat tegen Engeland voor het eerst onder leiding van de kersverse bondscoach Ronald Koeman.

Drie dagen later reist Oranje af naar Genève, waar ons nationale team uitkomt tegen Europees kampioen Portugal. Deze avond wordt gepresenteerd door Toine van Peperstraten. 

Bij beide wedstrijden schuift Ruud Gullit aan voor de wedstrijdanalyse, is Wytse van der Goot als verslaggever ter plaatse en verzorgt John van Vliet het commentaar.

Uitzending Veronica

DatumWedstrijdUitzending
Vrijdag 23 maartNederland - Engelandvanaf 20.00 uur.
Maandag 26 maartPortugal - Nederland (Genève)vanaf 20.00 uur.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven