Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ook Dost en Locadia haken af; De Jong opgeroepen

KNVB Media
KNVB Media
6 november 2017, 13:30

Luuk de Jong is toegevoegd aan de selectie van Oranje. - Foto: KNVB Media

Nadat gisteren Wesley Hoedt, Vincent Janssen en Michel Vorm zich in verband met blessures moesten afmelden voor het trainingskamp van het Nederlands elftal, moeten ook Bas Dost en Jürgen Locadia verstek laten gaan.

Dost liep gisteravond een hamstringblessure op in het competitieduel van zijn club Sporting CP met Braga (2-2). PSV’er Locadia heeft enkelklachten.

Bondscoach Dick Advocaat heeft inmiddels 13-voudig international Luuk de Jong (PSV) opgeroepen. Met vijf afzeggingen en twee toevoegingen (Sergio Padt en Luuk de Jong), bestaat de groep voor Oranjes wedstrijden tegen Schotland en Roemenië nu uit 22 spelers.

Het Nederlands elftal reist eerst naar Aberdeen, waar donderdag 9 november de vriendschappelijke ontmoeting met Schotland op het programma staat. De aftrap in het Pittodrie Stadium is om 19.45 uur lokale tijd (20.45 uur in Nederland).

Oranjes laatste wedstrijd in 2017 – uit tegen Roemenië – wordt op dinsdag 14 november gespeeld. In de Arena Națională in Boekarest, waar het één uur later is dan in Nederland, is de kick off om 21.00 uur plaatselijke tijd.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen