Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Wesley Hoedt hoopt in 2018 op kortere vakantie

KNVB Media
KNVB Media
31 juli 2017, 15:30

Wesley Hoedt in actie tijdens de oefeninterland tegen Italië. - Foto: KNVB Media

Over precies een maand speelt het Nederlands elftal de cruciale WK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk. Oranje heeft in Parijs een goed resultaat nodig om de kansen op plaatsing voor de eindronde gaaf te houden. Lazio Roma-verdediger Wesley Hoedt kijkt er al naar uit.

Het wereldkampioenschap in Rusland – volgende zomer – was meer dan eens onderwerp van gesprek tijdens de vakantie van Hoedt. "Ik zei al tegen mijn vriendin: 'geniet er maar van, want wat mij betreft hebben we volgend jaar een veel kortere vakantie'. Vanwege het WK. Dat is natuurlijk wel het doel. Zij maakte al de grap om volgend jaar dan maar door Rusland te reizen. Zou mooi zijn als het zover komt."

Belangrijke wedstrijden

De verdediger die eerder dit jaar onder Danny Blind zijn debuut in Oranje maakte, staat in de Italiaanse hoofdstad vlak voor de tweede training van de dag. "Het is hier 36 graden, dus lekker warm. Ach, je went eraan. Met mij gaat het goed. Ik ben iets later aangesloten bij de groep, omdat we in juni nog interlands met Oranje speelden. Maar het gaat de goede kant op met mijn fitheid."

Met Lazio bereid hij zich voor op de start van het seizoen. "De serieuze oefenwedstrijden komen er nu aan en we spelen ook om de Italiaanse Supercup. Direct daarna is de start van de competitie, gevolgd door de wedstrijden tegen Frankrijk en Bulgarije. Veel belangrijke wedstrijden aan het begin van het seizoen dus. Ik heb er zin in."

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen