Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oranje bijna compleet terug in Portugal

KNVB Media
KNVB Media
1 juni 2017, 22:30
0:58

Het vijftal dat vandaag aansloot bij Oranje; Blind, Klaassen, Robben, Wijnaldum en Strootman. - Foto: KNVB Media

Oranje keerde vandaag terug op Portugese bodem, na de 1-2 overwinning in en tegen Marokko. In Lagos sloten er vijf spelers aan bij de selectie, waardoor het Nederlands elftal nu bijna compleet is.

Jeremain Lens en Stefan de Vrij zijn de enige spelers die nog ontbreken uit de 28-koppige selectie. Lens komt dit weekend nog in actie met zijn club Fenerbahçe en zal, mits bondscoach Dick Advocaat hem in de selectie laat, dinsdag aansluiten bij Oranje. De Vrij heeft wat last van zijn knie en ondergaat zaterdag een medische check in Rotterdam, om te kijken of hij komende week eventueel kan aansluiten bij Oranje.

De spelers die gisteren 45 minuten of langer in actie kwamen, meldden zich vanavond in de Portugese gym in plaats van op het trainingsveld. Met de aangesloten Blind, Klaassen, Robben, Strootman en Wijnaldum stond er desondanks een karrenvracht aan ervaring op het veld; het vijftal alleen al is goed voor 219 interlands.

Morgenavond werkt het Nederlands elftal de laatste openbare training af in Portugal. Zaterdag is er nog één besloten oefensessie, in aanloop naar het vriendschappelijke duel tegen Ivoorkust (zondag, 19.30 uur). Zaterdagavond vliegt het team terug naar Nederland.

Arjen Robben in duel met Kenny Tete om de bal.

Kevin Strootman sloot donderdag aan bij Oranje.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen