Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

De persconferentie van Danny Blind in vijf foto's

KNVB Media
KNVB Media
17 maart 2017, 14:00

Danny Blind gaf op de KNVB Campus een toelichting op zijn selectie voor de interlands tegen Bulgarije en Italië. - Foto: KNVB Media

Om 12.00 uur maakte bondscoach Danny Blind zijn selectie bekend voor de wedstrijden tegen Bulgarije en Italië. Aan de aanwezige media op de KNVB Campus in Zeist gaf hij een toelichting op de 25 spelers die hij heeft opgeroepen.

Over Wesley Sneijder: "Ik heb de policy dat spelers niet bij de voorselectie komen als ze geblesseerd zijn. Afgelopen weekend heeft hij echter weer gespeeld en daarom zit hij er nu bij." 

Over Daley Blind: "Gisteravond heb ik met hem gesproken als vader, vanochtend als bondscoach. Zijn blessure is geen enkel probleem en daarom zit hij gewoon bij de selectie."

Over Bart Ramselaar: "Ik heb getwijfeld om Bart Ramselaar toch op te roepen, maar wil de selectie niet te groot maken. Het doet me goed om te horen dat hij graag bij Jong Oranje speelt."

Over Ryan Babel: "Ik heb hem de afgelopen drie wedstrijden gezien en daarin maakte hij een goede indruk. Op dit moment hebben we echter geen probleem op de flanken - en dat is ook wel eens anders geweest."

Over Joël Veltman: "Ook zijn blessure is geen enkel probleem, zoals het er nu naar uitziet. Van Aanholt, Kongolo en Janmaat konden er niet bij zijn door blessures, maar hij wel."

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen