Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Blind: 'Dinsdag revancheren'

KNVB Media
KNVB Media
1 september 2016, 23:15

Foto: KNVB Media

"Het was me het weekje wel”, verzuchtte bondscoach Danny Blind na de met 1-2 verloren oefeninterland tegen Griekenland. "Maar het verandert onze doelstelling niet. Dat is Zweden uit."

"Dit is een teleurstelling", beaamde de bondscoach na afloop voor de camera van SBS6. "Maar het doel en de focus blijven hetzelfde. Dit was een vriendschappelijke wedstrijd. Dinsdag is om het echie. Je hoopt vandaag dingen te zien die ik deze week wel heb gezien op de training. Dat heb ik nu eigenlijk alleen bij vlagen in de eerste twintig minuten gezien."  

Aan de andere kant was de tegenstander eigenlijk nauwelijks gevaarlijk geweest, vond Blind. "De Grieken zijn amper voor het doel geweest. Ik kan me drie momenten herinneren, waarvan twee goals. En misschien nog één schot of één doelpoging." Toch was hij ook reëel. "Wij hebben zelf ook niet heel veel kansen gehad."

Revancheren

"We moeten hier niet in blijven hangen. De eerstvolgende wedstrijd is de belangrijkste, een cliché, maar wel waar", besloot Blind. "Je moet je willen revancheren. Nou, dat kan. Dinsdag.”

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen