Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Internationals melden zich

KNVB Media
KNVB Media
29 augustus 2016, 14:00

Jorrit Hendrix meldt zich in Noordwijk. - Foto: KNVB Media

Eén voor één druppelden ze maandag binnen bij Huis ter Duin; de spelers van het Nederlands elftal. Voor Jorrit Hendrix was het een speciaal moment. De middenvelder van PSV meldde zich voor het eerst bij Oranje.

De aankomst van Hendrix stond in schril contrast met die van Wesley Sneijder. De spelbepaler van Galatasaray maakte in zijn carrière al verschillende ritjes naar Huis ter Duin. Sneijder hoopt donderdag tijdens het oefenduel tegen Griekenland zijn 122ste interland te spelen. Daarmee heeft hij record international Edwin van der Sar (130 caps) in het vizier.

Griekenland en Zweden

Het Nederlands elftal verzamelde maandag bij Huis ter Duin. Later op de dag, om 18.00 uur, staat een training op het programma. Het is de voorbereiding op de oefeninterland tegen Griekenland, die donderdag om 20.45 uur in het Philips Stadion in Eindhoven wordt gespeeld. Enkele dagen later, op dinsdag 6 september, begint voor Oranje de kwalificatie voor het WK 2018 in Rusland. Dan speelt het team van bondscoach Danny Blind in Solna tegen Zweden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen