Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Van Ginkel en Vorm bij Oranje

KNVB Media
KNVB Media
27 maart 2016, 18:15

Marco van Ginkel sluit aan bij de selectie van het Nederlands elftal. - Foto: KNVB Media

Bondscoach Danny Blind heeft Michel Vorm toegevoegd aan de selectie van het Nederlands elftal voor het oefenduel met Engeland. De doelman van Tottenham Hotspur, die morgen in Londen bij de spelersgroep aansluit, is opgeroepen nadat Ajax-goalie Jasper Cillessen vandaag tijdens de training in Alkmaar zijn neus brak.

De laatste speelminuten van Vorm dateren van het WK 2014, toen hij in de laatste fase van de wedstrijd Brazilië – Nederland (0-3) in het veld kwam voor Jasper Cillessen.

Ook tweevoudig international Marco van Ginkel is geselecteerd voor het treffen met Engeland. De komst van de PSV-middenvelder houdt verband met het afhaken van Davy Klaassen, die knieklachten heeft. Van Ginkel was in augustus 2013 voor het laatst bij Oranje. Het Nederlands elftal oefende toen in Faro tegen Portugal (1-1).

Ook geen Sneijder

Gisteren verliet Wesley Sneijder het trainingskamp in Amsterdam al vanwege een hamstringblessure. De selectie die morgen naar Londen reist, bestaat nu uit 22 spelers.

De interland tussen Engeland en Nederland wordt dinsdag 29 maart gespeeld in het Wembley Stadium in Londen. Het duel begint om 20.00 uur lokale tijd (21.00 uur in Nederland).

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen