'We moeten ons kwalificeren'

KNVB Media
KNVB Media
2 september 2015, 9:45

Het gaat goed met de carrières van Davy Klaassen en Georginio Wijnaldum. Niet alleen bij hun clubs, maar ook in Oranje zijn ze steeds nadrukkelijker in beeld. In het programmaboekje (dat je kunt vinden in het stadion aankomende donderdag) vind je twee exclusieve interviews met deze Oranje-spelers.

“Net als iedereen in de selectie ga ik er gewoon vanuit dat we volgend jaar zomer aanwezig zijn in Frankrijk. Al beseffen we heel goed dat het niet makkelijk wordt. IJsland staat niet voor niets eerste in de poule”, klinkt Wijnaldum strijdvaardig.

Klaassen zit minder lang bij de selectie dan Wijnaldum. Maar ook de 22-jarige aanvallende middenvelder weet dat Nederland zich geen misstap meer kan veroorloven richting het EK2016 in Frankrijk. “Daar wil ik bij zijn. We zullen ons dus moeten kwalificeren. Hoe dan ook. Voor je land spelen is het hoogste wat je kunt bereiken”, vertelt Klaassen, die zijn eerste Oranje-shirt aan zijn opa gaf. Waarom en benieuwd naar de volledige interviews? Die vind je terug in het programmaboekje!

Nog geen tickets? Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Nederland – IJsland!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven