Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Elia: 'Speel niet echt goed'

KNVB Media
KNVB Media
13 november 2012, 11:17

Foto:

Lange tijd ontbrak Eljero Elia bij het Nederlands elftal. De vorige interlandperiode werd de rappe buitenspeler van Weder Bremen weer opgeroepen voor Oranje. Voor de oefeninterland tegen Duitsland, komende woensdag, is hij opnieuw van de partij.

Vorige maand maakte Elia zijn rentree bij Oranje. Tegen Roemenië mocht hij twee minuten invallen. Het moet de afsluiting zijn van een teleurstellend jaar, waarin hij bij Juventus niet of nauwelijks aan spelen toe kwam.

Nu, bij Werder Bremen, is zijn situatie heel anders. Hij speelt weer. ,,Ik zit weliswaar lekker in mijn vel, maar speel niet echt goed", vertelt Elia in De Telegraaf. ,,Het is moeilijk mijn stempel op het spel van Werder Bremen te drukken. Ik sta op één assist in tien wedstrijden en dat is gewoon te weinig. Dat hadden drie doelpunten en drie assists moeten zijn. Maar ik heb bij Juventus een jaar niet gespeeld.’’

Toch maakt hij deel uit van de selectie. ,,Dat de bondscoach me toch heeft opgeroepen, geeft vertrouwen. Misschien kan ik bij het Nederlands elftal weer het laatste stapje naar mijn normale niveau zetten.”

Exclusieve Oranje-video's!


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen