Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Juventus blijft geloven in Elia

KNVB Media
KNVB Media
18 oktober 2011, 14:34

Foto: KNVB

Ruim tien miljoen euro had Juventus deze zomer over voor Eljero Elia, maar een basisplaats zit er momenteel niet in voor de Oranje-international. Sterker, hij speelde dit seizoen slechts 45 minuten, op 25 september tegen Catania.

Trainer Antonio Conte ziet Elia (24) vooralsnog niet staan. Afgelopen weekend behoorde de vleugelaanvaller zelfs niet eens tot de wedstrijdselectie. Volgens Juve-directeur Giuseppe Marotta heeft Elia te maken met aanpassingsproblemen, meldt Voetbal International. ,,Het is onrealistisch om zo snel al grote prestaties van hem te eisen. Elia komt uit een andere competitie en hij heeft tijd nodig om zich aan te passen. Bij de ene speler duurt dat wat langer dan bij de ander en bij hem is dat het geval.’’

De club uit Turijn houdt vertrouwen in Elia ,,We hebben hem lang gevolgd en weten wat hij kan. We hebben hem niet voor niets voor vijf jaar laten tekenen. Het betekent dat we in hem geloven. Trainer Conte heeft veel spelers tot zijn beschikking en moet wekelijks moeilijke afwegingen maken. Elia is daarnaast ook nog twee weken weg geweest met Nederland, daardoor viel hij tegen Chievo buiten de boot", aldus Marotta.

Volg ons ook op Twitter!



  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen