Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

'Liverpool wil Eljero Elia'

KNVB Media
KNVB Media
3 januari 2011, 11:31

Foto:

Liverpool wil zich in de winterstop versterken met Eljero Elia. Zo meldt het Algemeen Dagblad. De Oranje-international, die op 7 september 2010 voor het laatst deel uitmaakte van de selectie van het Nederlands elftal, staat hoog op het verlanglijstje vanThe Reds. In Elia ziet de club van manager Roy Hodgson, dietot nu toeeen uitermateteleurstellend seizoen doormaakt, een ideale versterking om de aansluiting met de top te hervinden.

Elia zelf ziet naar verluidt een overgang wel zitten. De vleugelspits zit in Hamburg de laatste weken voornamelijk op de bank en heeft in het verleden zijn voorliefde voor het Engelse voetbal niet onder stoelen of banken gestoken.

De komst van Elia hangt samen met een vertrek van Ryan Babel. De vleugelaanvaller speelt al sinds 2007 in Liverpool, maar wist nimmer een basisplaats af te dwingen. Birmingham City toonde al in de zomer concrete belangstelling voor de 24-jarige Nederlander, maar dat liep toen op niets uit. Inmiddels heeft de club, die de voorlaatste plaats in de Premier League bezet, wederom contact gezocht met Liverpool.

Volg ons ook op Twitter!



  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen