Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vragen stellen aan de OranjeLeeuwinnen tijdens digitale meet & greet

KNVB Media
KNVB Media
21 oktober, 9:30

Stefanie van der Gragt en Jill Baijings beantwoorden vragen tijdens de online meet & greet. - Foto: KNVB Media

Tien winnaars mochten afgelopen dinsdag tijdens een digitale meet & greet vragen stellen aan OranjeLeeuwinnen Stefanie van der Gragt en Jill Baijings om de speelsters beter te leren kennen. Stefanie en Jill kregen een aantal originele, maar ook lastige vragen van de Jonge Leeuwen.

De digitale meet & greet - onder leiding van persvoorlichter Bram Groot - begon met een korte introductie van Stefanie en Jill, die net terugkwamen van de training. De twee OranjeLeeuwinnen waren er klaar voor om de vragen van de Jonge Leeuwen te beantwoorden. 

Vragen

Sterre mocht de eerste vraag stellen. Ze vroeg wat Stefanie en Jill doen naast het trainen, als ze op trainingskamp zijn. Stefanie gaf aan dat ze besprekingen hebben met het team, maar daarnaast ook in de avond voetbal kijken of spelletjes doen. Jill vulde aan dat ze naast het trainen op het veld ook krachttraining doen. “We zijn altijd volop bezig om ons klaar te maken voor de wedstrijd.” 

Voetballen of leren

'Geniet van elke  dag' is het motto van Stefanie van der Gragt.

Pien, een echte voetballiefhebber, vroeg zich af of Stefanie en Jill vroeger liever gingen voetballen of leren. Stefanie vond voetballen vroeger altijd leuker dan leren, maar gaf wel aan dat school heel belangrijk is. Jill gaf aan dat ze naast het voetballen ook nog een studie volgt en dat ze het belangrijk vindt om school af te maken. 

Geniet van elke dag 

Fem had een originele vraag voor Stefanie en Jill: ‘’Als jullie leven een boek zou zijn, wat zou dan de titel zijn?’’. Stefanie had al snel een antwoord op deze lastige vraag: ‘’'Geniet van elke dag' of 'Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd'’’. Ook Jill vertelde dat ze alles uit de dag wil halen en altijd vrolijk is. Fem zou zelf als titel kiezen: ‘’Hoe word je een OranjeLeeuwin?’’. De andere Jonge Leeuwen zouden dit boek gelijk gaan lezen. 

Aanvoerder

Fleur kwam met de vraag hoe de aanvoerder wordt gekozen en wat de aanvoerder moet doen in het team. Stefanie gaf aan dat de trainer bepaalt wie dit wordt. De aanvoerder heeft naast het voetballen ook veel taken zoals het praten met de coach over hoe het gaat. Jill gaf aan dat de belangrijkste taak van een aanvoerder is dat hij of zij een leider is voor het team. 

Frenkie de Jong is de favoriete voetballer van Jill Baijings.

Favoriete voetballer

Als laatste vraag waren de Jonge Leeuwen benieuwd naar de favoriete voetballer van Stefanie en Jill. Stefanie gaf aan dat haar favoriete voetballer Sergio Ramos is, de verdediger van Paris Saint-Germain. Jill haar favoriete speler is Frenkie de Jong van FC Barcelona, die net als Jill speelt op het middenveld. 

Grote verrassing 

Nadat alle vragen waren gesteld kwamen de OranjeLeeuwinnen nog met een leuke verrassing. Zo krijgen de tien deelnemers aan de meet & greet allemaal een gesigneerd shirt thuisgestuurd van Stefanie en Jill! Een mooi einde van een geslaagde online meet & greet.

KOM OOK BIJ DE JONGE LEEUWEN!

Jonge Leeuwen is dé fanclub voor Oranjefans tussen de 4 en 14 jaar oud. Dichter bij Oranje kom je niet!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen