Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Speel mee met de Jonge Leeuwen fanparade!

KNVB Media
KNVB Media
3 juni, 12:45

Speciaal voor jonge Oranjefans hebben de Jonge Leeuwen twee gave activiteiten ontwikkeld. - Foto: KNVB Media

Er staat een prachtige voetbalzomer voor de deur en het EK staat op het punt om te beginnen. Speciaal voor jonge Oranjefans hebben de Jonge Leeuwen twee gave activiteiten ontwikkeld. Hier kun jij aan mee doen!

Vandaag krijgen alle leden van de KNVB én de Jonge Leeuwen per mail een uitnodiging om mee te spelen met de Jonge Leeuwen Fanparade. Wil jij ook mee doen? Lees dan snel verder. 

Jonge Leeuwen Fanparade

De spelers van Oranje zijn zich aan het voorbereiden op het EK, maar ben jij eigenlijk al voorbereid? Speciaal voor jou is de Jonge Leeuwen Fanparade ontwikkeld. Een tiendaagse waarin jij wordt klaargestoomd als ultieme Oranjefan! Op donderdag 3 juni wordt er afgetrapt. Iedere dag komt er een nieuwe activiteit online om mee te spelen. Op 13 juni sluiten we af met de ultieme wedstrijdvoorbereiding voor Nederland-Oekraïne. Speel jij ook mee?

Word de ultieme Oranjefan! Word de ultieme Oranjefan! Ga naar jongeleeuwenfanparade.nl.

Jonge Leeuwen Magazine

Naast de Jonge Leeuwen Fanparade, hebben we ook een andere Oranjeverrassing voor je. Jij krijgt namelijk de nieuwste editie van het online Jonge Leeuwen Magazine. Zo weet jij straks alles over het EK, wat de spelers eten en meer. In dit magazine vind je onder anderen een exclusief interview met bondscoach Frank de Boer, vertelt Snelle over hoe hij het EK gaat beleven en zijn er prijzen te winnen. Ben jij benieuwd naar de nieuwste editie van het Jonge Leeuwen Magazine, klik op onderstaande button. Het magazine is de hele zomer te lezen. 

Jonge Leeuwen Magazine Jonge Leeuwen Magazine Bestel hier het toffe Jonge Leeuwen Magazine. Dan ben je helemaal op de hoogte voor het EK.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen