Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jonge Leeuwinnenfans steunen Oranje met muur van tekeningen in de spelerstunnel

KNVB Media
KNVB Media
18 november, 9:30

Hangt jouw kunstwerk in de spelerstunnel? - Foto: KNVB Media

Jullie hebben massaal gereageerd op de oproep om tekeningen in te sturen voor de laatste thuiswedstrijd van de OranjeLeeuwinnen. Dankzij jullie kunstwerken stappen onze speelsters met een goed gevoel het veld op in het NAC-stadion in Breda. En dat is hard nodig want ze nemen het op tegen de beste ploeg van de wereld: Team USA.

De spelerstunnel van het NAC-stadion vol met jullie tekeningen.

Op vrijdag 27 november spelen de OranjeLeeuwinnen tegen de nummer 1 van de wereld: de Verenigde Staten. Enkele dagen later, op dinsdag 1 december, sluit Nederland de succesvolle EK-kwalificatie af met een uitwedstrijd tegen Kosovo. Dit zijn voor de OranjeLeeuwinnen de laatste twee wedstrijden van 2020.

Steun door tekeningen

Normaal gesproken zou het stadion in Breda helemaal vol zitten voor het duel met Team USA. Dat kan nu niet maar om onze meiden aan te moedigen hebben we een toffe actie bedacht. We hebben alle Jonge Leeuwinnenfans gevraagd om een tekening op te sturen. En daarop hebben jullie massaal gereageerd. Deze tekeningen hangen we op in de spelerstunnel voor de OranjeLeeuwinnen. Jouw Oranje-heldinnen gaan dus omgeven door jullie tekenkunsten het veld op. Hoe gaaf is dat?! Zo krijgen ze toch het gevoel dat jullie er bij zijn.  

 

Laat jouw tekenkunsten zien aan jouw Oranje-heldinnen! 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen