Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Schrijf je in voor activiteiten rondom duels Leeuwinnen en Jong Oranje

KNVB Media
KNVB Media
25 juli 2019, 15:30

Geef je nu op en misschien loop jij straks aan de hand van de OranjeLeeuwinnen het veld op! - Foto: KNVB Media

Na de zomervakantie staan er direct twee wedstrijden op het programma. De OranjeLeeuwinnen moeten aan de bak om zich voor het EK 2021 te plaatsen. De eerste thuisinterland voor de EK-kwalificatie wordt op dinsdag 3 september gespeeld tegen Turkije. De aftrap van deze wedstrijd is om 20.00 uur in Heerenveen. Een week later, dinsdag 10 september om 19.00uur, speelt Jong Oranje een oefenwedstrijd tegen Jong Cyprus in Doetinchem.

Bij beide wedstrijd worden er weer toffe activiteiten georganiseerd voor de Jonge Leeuwen, zoals aan de hand van een speler het veld op lopen, penalty's schieten in de rust van de wedstrijd of zwaaien met een grote vlag op de hoek van het veld tijdens de warming-up Wil jij hier kans opmaken? Geef je dan nu op!

Activiteiten Activiteiten Schrijf je in voor de activiteiten rondom de wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen en Jong Oranje!

Lid worden?

Ben je nog geen Jonge Leeuw? Meld je dan nu aan voor de Jonge Leeuwen Clubcard. Als Jonge Leeuw kun je deelnemen aan gave activiteiten. Zo kun je rondom wedstrijden van het Nederlands Elftal, de OranjeLeeuwinnen en Jong Oranje mee het veld oplopen, penalty’s schieten tijdens de rust en nog veel meer. Bovendien krijg je als Jonge Leeuw voorrang en korting op de kaarten van Oranje.

Word een Jonge Leeuw Word een Jonge Leeuw Klik hier en koop de Jonge Leeuwen ClubCard.

Maak kennis met Dutchy

Dutchy is de mascotte en allergrootste fan van het Nederlands elftal. Hij woont in Zeist en is bij elke thuiswedstrijd van het Nederlands elftal in het stadion te vinden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen