Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Inschrijving activiteiten bij OranjeLeeuwinnen geopend

KNVB Media
KNVB Media
21 februari 2019, 11:00

Rond de wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen worden er heel veel gave activiteiten georganiseerd. - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen moeten flink oefenen voor het WK in Frankrijk deze zomer. Daarom spelen ze binnenkort weer een wedstrijd in Nederland. Op vrijdagavond 5 april is Mexico de tegenstander in stadion Gelredome in Arnhem.

Dat is goed nieuws want bij deze wedstrijd worden er natuurlijk weer toffe activiteiten georganiseerd voor de Jonge Leeuwen. Zo kun je aan de hand van een speler het veld op lopen; penalty schieten in de rust of zwaaien met een grote vlag op de hoek van het veld tijdens de warming-up. Dichter bij je Oranjehelden kom je niet. Let op: de inschrijving hiervoor is gesloten.

En er komen nog meer leuke wedstrijden aan. Houd de website van de Jonge Leeuwen en de nieuwsbrief in de gaten, zodat jij er als de leeuwen bij bent om je in te schrijven voor toffe Jonge Leeuwen activiteiten bij een van deze wedstrijden.

Lid worden?

Ben je nog geen Jonge Leeuw? Meld je dan nu aan voor de Jonge Leeuwen Clubcard. Als Jonge Leeuw kun je deelnemen aan gave activiteiten. Zo kun je rondom wedstrijden van het Nederlands Elftal, de OranjeLeeuwinnen en Jong Oranje mee het veld oplopen, penalty’s schieten tijdens de rust en nog veel meer. Bovendien krijg je als Jonge Leeuw voorrang en korting op de kaarten van Oranje. 

KOM OOK BIJ DE JONGE LEEUWEN!

Jonge Leeuwen is dé fanclub voor Oranjefans tussen de 4 en 14 jaar oud. Dichter bij Oranje kom je niet!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen