Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Inschrijving activiteiten bij Oranjewedstrijden gesloten

KNVB Media
KNVB Media
25 januari 2019, 16:00

Geef je op voor de activiteiten van de Jonge Leeuwen rondom de duels van Oranje. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal speelt op 21 en 24 maart twee belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden. De duels worden gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam en in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

In de eerste wedstrijd neemt het team van Ronald Koeman het op tegen Wit-Rusland. Een paar dagen later gaat Oranje de strijd aan met Duitsland.

Bij deze wedstrijden worden er weer toffe activiteiten georganiseerd voor de Jonge Leeuwen, zoals aan de hand van een speler het veld op lopen, een penalty schieten in de rust of zwaaien met een grote vlag op de hoek van het veld tijdens de warming-up. De inschrijving hiervoor is helaas gesloten. 

Lid worden?

Ben je nog geen Jonge Leeuw? Meld je dan nu aan voor de Jonge Leeuwen Clubcard. Als Jonge Leeuw kun je deelnemen aan gave activiteiten. Zo kun je rondom wedstrijden van het Nederlands elftal, de OranjeLeeuwinnen en Jong Oranje mee het veld oplopen, penalty’s schieten tijdens de rust en nog veel meer. Bovendien krijg je als Jonge Leeuw voorrang en korting op de kaarten van Oranje.

KOM OOK BIJ DE JONGE LEEUWEN!

Jonge Leeuwen is dé fanclub voor Oranjefans tussen de 4 en 14 jaar oud. Dichter bij Oranje kom je niet!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen