Inschrijving activiteiten bij Oranjewedstrijden geopend

KNVB Media
KNVB Media
25 januari, 16:00

Geef je op voor de activiteiten van de Jonge Leeuwen rondom de duels van Oranje. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal speelt op 21 en 24 maart twee belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden. De duels worden gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam en in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

In de eerste wedstrijd neemt het team van Ronald Koeman het op tegen Wit-Rusland. Een paar dagen later gaat Oranje de strijd aan met Duitsland.

Bij deze wedstrijden worden er weer toffe activiteiten georganiseerd voor de Jonge Leeuwen, zoals aan de hand van een speler het veld op lopen, een penalty schieten in de rust of zwaaien met een grote vlag op de hoek van het veld tijdens de warming-up. Wil jij hier kans op maken? Geef je dan nu op!

AanmeldenSchrijf je nu in!

Het speelschema van de OranjeLeeuwinnen is op dit moment nog niet bekend. Ook bij deze wedstrijden worden er leuke activiteiten voor de Jonge Leeuwen georganiseerd. Houd de Jongeleeuwen-website en de nieuwsbrief in de gaten, zodat jij er snel bij bent om je in te schrijven voor toffe Jonge Leeuwen-activiteiten bij een van deze wedstrijden.

Lid worden?

Ben je nog geen Jonge Leeuw? Meld je dan nu aan voor de Jonge Leeuwen Clubcard. Als Jonge Leeuw kun je deelnemen aan gave activiteiten. Zo kun je rondom wedstrijden van het Nederlands elftal, de OranjeLeeuwinnen en Jong Oranje mee het veld oplopen, penalty’s schieten tijdens de rust en nog veel meer. Bovendien krijg je als Jonge Leeuw voorrang en korting op de kaarten van Oranje.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven