Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Inschrijving activiteiten OranjeLeeuwinnen-Denemarken gesloten

KNVB Media
KNVB Media
18 september 2018, 16:00

Loop jij straks samen met de OranjeLeeuwinnen het veld op? - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen spelen op vrijdag 5 oktober een belangrijke thuiswedstrijd tegen Denemarken. Deze wedstrijd wordt in het zuiden van het land gespeeld, in het Rat Verlegh Stadion in Breda. De aftrap is om 20.00 uur.

Deze WK play-off wedstrijd tegen het sterke Denemarken is erg belangrijk. Wanneer de OranjeLeeuwinnen deze wedstrijd winnen zijn ze een stap dichterbij een plek op het WK 2019 in Frankrijk. Bij deze wedstrijd worden er weer toffe activiteiten georganiseerd voor de Jonge Leeuwen. De inschrijving hiervoor is helaas gesloten.

Lid worden?

Ben je nog geen Jonge Leeuw? Meld je dan nu aan voor de Jonge Leeuwen Clubcard. Als Jonge Leeuw kun je deelnemen aan gave activiteiten. Zo kun je rondom wedstrijden van het Nederlands Elftal, de OranjeLeeuwinnen en Jong Oranje mee het veld oplopen, penalty’s schieten tijdens de rust en nog veel meer. Dichterbij Oranje kom je niet!

Lid worden? Lid worden? Klik hier en word lid van de Jonge Leeuwen!

Maak kennis met Dutchy

Dutchy is de mascotte en allergrootste fan van het Nederlands elftal. Hij woont in Zeist en is bij elke thuiswedstrijd van het Nederlands elftal in het stadion te vinden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen