Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Nieuw: de Jonge Leeuwen ClubCard

KNVB Media
KNVB Media
6 juli 2018, 15:30

Dutchy en Kicky zijn grote fans en vrienden van de Jonge Leeuwen. - Foto: KNVB Media

De kidsclub van Oranje, de Jonge Leeuwen, is per 1 juli 2018 in een nieuw “vachtje” gestoken. Vanaf die dag biedt de KNVB namelijk de Jonge Leeuwen Clubcard aan, een Oranje ClubCard speciaal voor kinderen tot en met 14 jaar.

De Jonge Leeuwen ClubCard kent een aantal verschillen ten opzichte van het huidige Jonge Leeuwen kidsclublidmaatschap. Zo kost de Jonge Leeuwen ClubCard €12,50 per jaar t.o.v. €17,50 voor het Jonge Leeuwen kidsclublidmaatschap. Het gratis kaartje en het magazine komen te vervallen. Met de Jonge Leeuwen ClubCard ontvang je als jonge Oranjefan alle voordelen die verbonden zijn aan de Oranje Clubcard voor volwassenen: altijd op de hoogte blijven van het Oranjenieuws en met korting wedstrijdkaarten kopen. Bovendien maak je kans op leuke activiteiten en spaar je van kleins af aan al voor punten voor eindtoernooien.

Toffe activiteiten

De afgelopen jaren kon je als Jonge Leeuw deelnemen aan veel toffe activiteiten, zoals een clinic met de OranjeLeeuwinnen, een kidspersconferentie, een clinic met de bondscoach en een Oranje Fandag met alle Oranjeteams. Ook kon je rondom wedstrijden van het Nederlands Elftal, de OranjeLeeuwinnen en Jong Oranje mee het veld oplopen en penalty’s schieten tijdens de rust. Voor veel Jonge Leeuwen een droom die in vervulling ging. De KNVB blijft de Jonge Leeuwen ook de komende jaren betrekken bij Oranje, dus zorg dat je lid wordt (of blijft)!

De Jonge Leeuwen ClubCard De Jonge Leeuwen ClubCard Lees hier alles over de Jonge Leeuwen ClubCard

Maak kennis met Dutchy

Dutchy is de mascotte en allergrootste fan van het Nederlands elftal. Hij woont in Zeist en is bij elke thuiswedstrijd van het Nederlands elftal in het stadion te vinden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen