Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jonge Leeuwen komen ook dit najaar weer volop in actie!

KNVB Media
KNVB Media
25 mei 2018, 15:00

Er zijn volop leuke activiteiten voor de Jonge Leeuwen in het najaar. - Foto: KNVB Media

Het voetbalseizoen is bijna afgelopen, maar niet getreurd. In het najaar staan er weer genoeg activiteiten en wedstrijden op het programma!

Zo komt het Nederlands elftal op 6 oktober in actie tegen Duitsland en op 16 november tegen Frankrijk voor de Nations League. Maar eerst speelt het Nederlands elftal nog de afscheidswedstrijd van onze recordinternational Wesley Sneijder. Deze wedstrijd wordt op donderdag 6 september om 20.45 uur gespeeld tegen Peru in de Johan Cruijff ArenA.

Jong Oranje speelt op dinsdag 11 september tegen Schotland en 16 oktober tegen Oekraïne in thuishaven De Vijverberg in Doetinchem. Houd OnsOranje in de gaten voor wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen.

Gave content

Daarnaast zal er tijdens deze wedstrijden en activiteiten, speciaal voor de Jonge Leeuwen, nog meer gave content worden gemaakt. Die zie je op (de nieuwe Youtube afspeellijst) op OnsOranje.

Als Jonge Leeuw kom je dichter bij de Oranjeteams dan ooit tevoren. Jij krijgt de kans om hand in hand met jouw helden en heldinnen mee het veld op te lopen of mee te doen aan de rustactiviteiten in volle stadions. Meld je aan, de inschrijvingen zijn geopend! Dichter bij Oranje kom je niet!

Inschrijven activiteiten Inschrijven activiteiten Meld je hier aan voor de diverse activiteiten.

Lid worden?

Ben je nog geen Jonge Leeuw? Meld je dan snel aan en word lid van de coolste kidsclub van Nederland. Want als Jonge Leeuw krijg jij de kans om je Oranjehelden te ontmoeten. Dichter bij Oranje kom je niet!

Het lidmaatschap Het lidmaatschap Meld je aan als Jonge Leeuw!

KOM OOK BIJ DE JONGE LEEUWEN!

Jonge Leeuwen is dé fanclub voor Oranjefans tussen de 4 en 14 jaar oud. Dichter bij Oranje kom je niet!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen