Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op OnsOranje.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Dutchy verrast Jonge Leeuw Tycho met Oranjeshirt

KNVB Media
KNVB Media
25 april 2018, 15:30
1:15

En natuurlijk moest de hele klas van Tycho met Dutchy op de foto - Foto: KNVB Media

Voor een van onze Jonge Leeuwen was woensdag 25 april wel heel speciaal. Een dag na de lancering van het gloednieuwe Oranjeshirt ging Dutchy op pad om Jonge Leeuw Tycho te verrassen. Deze gelukkige Jonge Leeuw kreeg namelijk dit supergave shirt cadeau!

Dutchy ging bij hem op bezoek in de klas van zijn basisschool de Sluis in Zeist. Tycho wist niets van het bezoek af. Verbaasd keek hij op toen Dutchy de klas binnenstapte. En zijn ogen werden nog groter toen bleek dat de Oranje-mascotte speciaal voor hem was gekomen.

Showen

Nadat het shirt aan Tycho was overhandigd, trok hij het natuurlijk gelijk aan. En Dutchy had ook aan zijn klasgenootjes gedacht. Zij kregen een supercool Jonge Leeuwen magazine. Tycho kon zijn nieuwe shirt meteen 'showen' tijdens het voetballen bij de sportles. Dutchy wenst Tycho heel veel plezier en mooie doelpunten toe in zijn nieuwe Oranjeshirt!

Maak kennis met Dutchy

Dutchy is de mascotte en allergrootste fan van het Nederlands elftal. Hij woont in Zeist en is bij elke thuiswedstrijd van het Nederlands elftal in het stadion te vinden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen